Köp robotklipparen av oss!

Vi har jobbat med Husqvarnas Automower i 20 år! Ända sedan de kom med den revolutionerade ”Solarmower” 1995 och Kalle var bland de första som sålde några exemplar. Modellen har sedan utvecklats till den enastående produkt den är idag. Det märks att Husqvarna har mer än 15 års försprång gentemot konkurrenterna! Det märks också vem du köper klipparen av! Vi har årligen varit på utbildningar för robotarna sedan 1996! Erfarenheten gör att vi snabbt kan åtgärda eventuella fel och också lämna goda råd om drift och underhåll för klipparna.

>95% av kunderna som köper robotklipparna av oss anlitar också oss till att utföra installationen i deras trädgårdar. Vi vet exakt hur installationen ska göras för att optimera driften och undvika att klipparen stannar i onödan.
Rätt installerad så sköter sig en Automower själv – utan tillsyn och utan ansträngning från dig! Du kan lita på att den sköter sitt jobb även om du är bortrest några veckor!

Gör ett genomtänkt och långsiktigt val – kontakta oss hjälper vi er att göra en investering ni kommer att vara nöjd med – många år!

 

Installationspriser

Professionella installationer för problemfri drift!

Vi säljer och installerar Husqvarna Automower (sedan 1996).

Se husqvarnas utbud av robotgräsklippare
Robotklipparbussen

Robotklipparbussen

När ni ser den här fina transportbilen på stan så vet ni att det är vi som är ute och monterer robotklippare.

RLCS Video

Här är en video som visar lite hur systemet fungerar.