• klippo
 • numatic
 • gardena
 • zeiss
 • husqvarna
 • ejendals
 • toro
 • trek
 • skeppshult
 • hitachi
 • blaser
 • hygienteknik
PROVA

Robotklippare

Husqvarna Automover 450X
PROVA ! Det är det råd vi har till er som inte riktigt kan tro att det kan vara så enkelt och bli så bra. Det vi talar om är Husqvarnas Automower - gräsklipparen som sköter gräsvården automatiskt. Vi har nu några hundratal kunder som köpt denna fantastiska produkt av oss under de senaste 20 åren och tro oss - ingen vill byta bort sin lilla kompis på gräsmattan. Den är tyst, smart, miljövänlig, den klipper i alla väder, lämnar inga fula spår och resultatet blir som en golfgreen. Låter nästan för bra för att vara sant va? Det är nog det som är orsaken till att vi inte sålt fler automower under åren som gått, den verkar helt enkelt för bra för att vara sant. Åter igen PROVA !
Vi satsar stort på AUTOMOWER Efter att ha jobbat i 20 år med Husqvarnas robotklippare är vi experter på detta. Vi ser att vår framtid kommer att handla övervägande om robotklippare med försäljning, installationer, service och vinterförvaring. Alla kunder som väljer att göra affär med oss ska kunna känna trygghet i köpet och räkna med att kunna ha sin fantastiska klippare många år utan bekymmer. Alla som väljer oss som leverantör får också en stor rabatt på framtida servicejobb. (just nu kostar en vinterservice 2295 kr men alla som köpt av oss får 1000 kr. rabatt och betalar 1295 kr.) Våra kunder som köpt robotklipparen av oss får också förtur på verkstaden om det händer något oförutsett.

Se mer om modellprogrammet på Husqvarnas hemsida för Automower.

Gör som 95% av våra kunder - Köp till installation - vi kan det här med robotklippare och gör professionella installationer med vår funktionsgaranti!
Nya eller eftertraktade

Populära robotklippare just nu!

 • Automower® 450X

  Automower® 450X

  Förstklassig modell från världsledaren inom robotgräsklippning. Klarar av ytor upp till 5000m² ! (+/- 20%)

  Läs mer

 • Robomow RS615

  Robomow RS615

  Byggd och utformad för gräsmattor med 0-1500 m2 storlek ger dig Robomow RS615 maximal njutning av din gräsmatta med den minsta klipptiden.

  Läs mer

 • Automower® 430X

  Automower® 430X

  En modell som kombinerar exklusiv design och höga prestanda.

  Läs mer

 • Automower® 440

  Automower® 440

  Husqvarna Automower® 440 är en robust och väldigt pålitlig robotgräsklippare för trädgårdar på upp till 4000m2. Tyst och automatiskt hanterar den komplexa ytor, trånga passager, tuff terräng och backar med upp till 45% lutning. Vädertimer anpassar klippningen utefter gräsets tillväxt. Med två guidekablar och fyra olika sätt att hitta tillbaka till laddstationen får du en perfekt klippt gräsmatta med minsta möjliga insats från din sida.

  Läs mer

 • Automower® Connect

  Automower® Connect

  Automower® Connect (tillgänglig på App Store och Google play) ger dig full kontroll över din Husqvarna Automower ® -hela tiden. När din återförsäljare har installerat detta tillbehör i robotgräsklipparen har du möjlighet att starta, stoppa och parkera din Automower®, visa och ändra klippinställningarna samt få larm och spåra klipparens GPS-position - med din smartphone, var du än är. GPS-spårning och felmeddelanden via SMS finns även för icke-smartphone-användare.

  Läs mer

 • Skydda din automower mot åska!

  Skydda din automower mot åska!

  Det som gör robotgräsklipparna extra känsliga för åska är att till laddstationen är en stor slinga ansluten och i denna kan det skapas en stor ström om åskan slår ner i närheten. Då slår den sönder elektroniken i laddstationen och även robotgräsklippare får stora skador om den stod på laddning.

  Du bör vidta följande åtgärder vid kraftig åska:
  • Koppla ifrån laddstationen från elnätet.
  • Koppla ifrån begränsningsslingan från laddstationen.
  • Koppla ifrån guidekablarna från laddstationen.
  • Ta eventuellt in klipparen.
  Märk upp ändarna på begränsningsslingan och guidekablarna så att de ansluts till rätt stift igen när åskan passerat.

  Läs mer

Automower® 440

Husqvarna Automower® 440 är en robust och väldigt pålitlig robotgräsklippare för trädgårdar på upp till 4000m2. Tyst och automatiskt hanterar den komplexa ytor, trånga passager, tuff terräng och backar med upp till 45% lutning. Vädertimer anpassar klippningen utefter gräsets tillväxt. Med två guidekablar och fyra olika sätt att hitta tillbaka till laddstationen får du en perfekt klippt gräsmatta med minsta möjliga insats från din sida.

Tillförlitlig
En robotgräsklippare måste vara 100 % tillförlitlig. Husqvarna har lagt 20 år på att utveckla och finslipa sitt klipparkoncept för att uppnå högsta möjliga nivå av tillförlitlighet, kvalitet och klippresultat, med så låg ansträngningsnivå som möjligt.

Utmärkt klippresultat
Tack vare att Husqvarna Automower® har ett fritt rörelsemönster blir gräsmattan perfekt klippt och får ett vackert utseende. De rakbladsvassa knivarna skär av gräset försiktigt från alla håll, vilket hjälper det att växa sig starkt. Tillväxt av mossa förhindras också effektivt.

Vädertimer
Arbetstiden anpassas efter hur snabbt gräsmattan växer, vilket innebär att Husqvarna Automower® maximerar klipptiden under perioder när gräset växer mycket. Vid soligt eller torrt väder, eller mot slutet av säsongen, klipper den inte lika länge och ofta, vilket innebär mindre slitage på såväl gräsmatta som klippare.

Låg ljudnivå
Tack vare det unika klippsystemet arbetar Automower® oerhört tyst och diskret och precis när du vill att den ska det.

Batteri
Batterityp Li-ion
Typisk laddningstid 60 min
Normal klipptid på en laddning 290 min
Genomsnittlig energiförbrukning vid maximal användning 20 kWh
Maximalt arbetsområde 4000 m²
Effektförbrukning vid klippning 30 W

Kapacitet
Ytkapacitet 4000 m²
Laddningssystem Automatisk
Maximal lutning inom arbetsområdet 24 °

Klippaggregat
Klippsystem 3 pivoting razor blades
Klippbredd, cm 24 cm
Klipphöjd, min 20 mm
Klipphöjd, max 60 mm

Dimensioner
Färg Granitgrå
Vikt 12.9 kg
Produktstorlek, Höjd 31 cm
Produktstorlek, Längd 72 cm
Produktstorlek, Bredd 56 cm

Utrustning
Knappsats 19 knappar
Informationspanel LCD display med inställningsmeny
Timer Ja
Handtagstyp Integrerad
Alarm Ja
PIN kod Ja
Installationslås Ja
Tidlås Ja
Lyftsensor Ja
Lutningssensor Ja
Extraknivar 9 pcs
Slingkabel 0 m
Märlor 0 pcs

Ljuddata
Garanterad högsta ljudnivå 56 dB(A)

Taggar: Husqvarna, Robotklippare

Westcom AB | Bergslagsvägen 26, 737 32 Fagersta | Tel 0223 - 140 30 | Fax 0223 - 48 13 28 | Epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sök