• ejendals
 • toro
 • klippo
 • husqvarna
 • blaser
 • skeppshult
 • trek
 • hygienteknik
 • hitachi
 • gardena
 • numatic
 • zeiss
PROVA

Robotklippare

Husqvarna Automover 450X
PROVA ! Det är det råd vi har till er som inte riktigt kan tro att det kan vara så enkelt och bli så bra. Det vi talar om är Husqvarnas Automower - gräsklipparen som sköter gräsvården automatiskt. Vi har nu några hundratal kunder som köpt denna fantastiska produkt av oss under de senaste 20 åren och tro oss - ingen vill byta bort sin lilla kompis på gräsmattan. Den är tyst, smart, miljövänlig, den klipper i alla väder, lämnar inga fula spår och resultatet blir som en golfgreen. Låter nästan för bra för att vara sant va? Det är nog det som är orsaken till att vi inte sålt fler automower under åren som gått, den verkar helt enkelt för bra för att vara sant. Åter igen PROVA !
Vi satsar stort på AUTOMOWER Efter att ha jobbat i 20 år med Husqvarnas robotklippare är vi experter på detta. Vi ser att vår framtid kommer att handla övervägande om robotklippare med försäljning, installationer, service och vinterförvaring. Alla kunder som väljer att göra affär med oss ska kunna känna trygghet i köpet och räkna med att kunna ha sin fantastiska klippare många år utan bekymmer. Alla som väljer oss som leverantör får också en stor rabatt på framtida servicejobb. (just nu kostar en vinterservice 2295 kr men alla som köpt av oss får 1000 kr. rabatt och betalar 1295 kr.) Våra kunder som köpt robotklipparen av oss får också förtur på verkstaden om det händer något oförutsett.

Se mer om modellprogrammet på Husqvarnas hemsida för Automower.

Gör som 95% av våra kunder - Köp till installation - vi kan det här med robotklippare och gör professionella installationer med vår funktionsgaranti!

STIGA VILLA 520 HST

Villa 520 HST är en kompakt maskin med riktigt bra framkomlighet tack vare bakhjulsdrift och midjestyrning. Ett perfekt val för den mindre trädgården och för året runt bruk. Klipp gräs på sommaren, borsta gräs och grus på våren och hösten, och röj snö på vintern. Du manövrerar smidigt och med bra överblick, både uppför slänter och runt träd och buskar. Utrustad med en Briggs & Stratton-motor och ett 90 cm klippagregat med Multiclipfunktion för perfekt klippresultat. Även elektrisk klipphöjdsinställning - ändra klipphöjden enkelt med ett knapptryck, du behöver varken stoppa motorn eller kliva av maskinen. Hydrostatisk transmission, bekväm justerbar sits och styrkula är fler av egenskaperna som kommer göra ditt trädgårdsarbete till ett enkelt nöje!

(Ordinarie pris 26 900:- Rek. c:a-pris inkl. moms)

Pris: 24900:- Kampanj ink. klippagg

Effekt

Motortillverkare Briggs & Stratton
Motor PowerBuilt 3115 AVS
Effekt 344 cm³
Antal cylindrar 1
Motoreffekt 7,3 kW
Motorvarvtal (rpm) 3200 rpm
Kylsystem motor Luftkyld
Bränsletyp Bensin
Tankvolym 4,2 L
Batterieffekt 12 V
Batterikapacitet 18 Ah

Klippsystem

Klippbredd 90 cm
Aggregatslyft Manuell
Klipphöjdsinställning Elektrisk

Transmission

Transmission T2
Transmission Pedal
Antal växlar -
Drivsystem Bakhjulsdrift
Hastighet (framåt) 9 km/h

Utrustning

Styrsystem Midjestyrning
Ratt Rattkula
Servostyrning -
Typ av sits Standard
Sitsinställning Låsratt
Sitsinställning Nej
Instrumentpanel Nej
Timräknare Nej
Strålkastare Nej
Farthållare Nej
Inkoppling kraftuttag Elektromagnetisk koppling
Extra hydrauluttag -
Dragkrokskit Ingår

Dimension

Hjulstorlek fram 15x5.50-8 "
Hjulstorlek bak 15x5.50-8 "
Storlek produkt (LxBxH) 1680 X 760 X 1209 mm
Storlek emballage (LxBxH) 2020 X 920 X 860 mm
Nettovikt 158 kg
Bruttovikt 199 kg

Ljud och vibrationer

Max. vibration i ratten <2,5 m/s²
Max. vibration i sitsen <0,9 m/s²
Uppmätt ljudnivå 96 dB(A)
Garanterad ljudnivå 98 dB(A)SAP kod 13-5721-71
EAN kod 7313321309459
Motor B&S Power Built, Ser. 3115 AVS

 

Taggar: Åkgräsklippare, Stiga, Skog & Trädgård

Westcom AB | Bergslagsvägen 26, 737 32 Fagersta | Tel 0223 - 140 30 | Fax 0223 - 48 13 28 | Epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sök